Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 513.7 mg
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45 min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 min
Frittata solo albumi
35min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Uova al funghetto
40min
Scaloppine al tartufo
50 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Uova filanti
15 Min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min