Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 513.7 mg
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Pollo alla birra con verdure
1h
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1 godz. 10 min
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40min
Nidi di zucchine e speck
50 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h