Uova strapazzate ai funghi e guanciale

Uova strapazzate ai funghi e guanciale

3.3 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 150 g di funghi misti surgelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 4 uova
  • 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 513.7 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1228 kJ / 293.5 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...