Focaccia de uva e erva doce

Focaccia de uva e erva doce

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
6 doses

Suroviny

  • fermento de padeiro fresco
    10 - 15 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    40 g
  • água
    270 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    6 c. sopa de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • uvas pretas cortadas em metades, s/ grainhas
    1000 g
  • erva-doce em grão
    1 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 doses

Sodík 2378.8 mg
Protein 72.4 g
Kalorie 15258.1 kJ / 3646.8 kcal
Tuk 92 g
Vláknina 24.4 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sacharidy 649.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...