Espaguetis a la carbonara a baja temperatura con espárragos y champiñones

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 raciones

Suroviny

Espárragos y champiñones dorados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 225 g de champiñones blancos frescos en cuartos
  • 125 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos de 3 cm
  • 1 - 2 pellizcos de sal
Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1351.1 mg
Protein 26.1 g
Kalorie 2315 kJ / 553 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 64.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše