Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2048 kJ / 490 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 298.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4u.
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1 godz. 10 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19h 30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2 Std. 40 Min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min