
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 490 kcal / 2048 kJ
- Protein
- 55.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 298.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8hod. 45min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2hod.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3hod. 45min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19hod. 30min
Espaldilla guisada al vino tinto
1hod. 35min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4hod.
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3hod. 20min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1hod.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3hod. 45min
Rabo de ternera a la Maestranza
6hod.
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1hod. 10min
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min