Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2048 kJ / 490 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 298.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4hod.
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 Std. 30 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4 Std. 30 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6hod.
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 Std. 20 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4hod.
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min