![Morcillo de ternera guisado con castañas Morcillo de ternera guisado con castañas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c673a8d2-115a-4238-bcad-0028169ea4ca/Derivates/ea7bfd0e-464a-4c1e-8cf8-dab4948a341e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2048 kJ / 490 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 298.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 Std. 20 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Rancho aragonés
1 Std. 30 Min
Fritada con pollo
1 godz. 10 min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 phút
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min