Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carrilleras de cerdo cortadas por la mitad
- 50 g de vino de Jerez seco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 500.8 mg
Alternativní recepty
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 godz. 30 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14u. 55min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min