Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carrilleras de cerdo cortadas por la mitad
- 50 g de vino de Jerez seco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 500.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4h
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 Std. 55 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min