Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porties

Suroviny

  • olijfolie
    60 g
  • gele ui in partjes gesneden
    200 g
    200 g rode ui, in partjes gesneden
  • runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)
    1000 g
  • rode wijn
    300 g
  • bouillonblokjes (voor 0,5 l)
    2
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • tijm, gedroogd
    2 - 3 tl
  • rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)
    450 g
  • verse schoongemaakte venusschelpen
    500 g
  • korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porties

Sodík 5560.2 mg
Protein 364.7 g
Kalorie 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Tuk 119.2 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 27.9 g
Sacharidy 50.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše