Zařízení & příslušenství
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie60 g
-
200 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden200 g
-
runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)1000 g
-
rode wijn300 g
-
bouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tijm, gedroogd2 - 3 tl
-
rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
verse schoongemaakte venusschelpen500 g
-
korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 porties
Sodík
5560.2 mg
Protein
364.7 g
Kalorie
12492.2 kJ /
2985.7 kcal
Tuk
119.2 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
27.9 g
Sacharidy
50.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13h
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Beef Wellington
10h 10min
Choronsaus
20min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Nasi Goreng
40min