Zařízení & příslušenství
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
6 porties
Suroviny
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
367 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
14.5 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ouders verwennen
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Verse zomerse loempia’s
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Ananaspakketjes
1h
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min