Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelmelk
10min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Indiase groentencurry
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Nessuna valutazione
Vegan kaas dip
40min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nessuna valutazione
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione