Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forelmousse
5 min
Soba noodle mee goreng
Ninguna valoración
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Ninguna valoración
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Aardbei-lavendel zephyrs
Ninguna valoración
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Ninguna valoración
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Ninguna valoración
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Ninguna valoración
Vegan mayonaise
Ninguna valoración
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vegetarische chili
1h 5min