Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
6 porties

Suroviny

De terrine
  • water
    300 g
  • wortelen in staafjes
    100 g
  • verse sperziebonen
    100 g
  • verse tuinbonen
    50 g
  • verse doperwten
    50 g
  • gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
    4
  • kokosmelk
    500 g
  • espelette peper
    2 snuifjes
  • zout
    1 tl
De kervel emulsie
  • verse kervel
    1 bos
  • limoensap
    30 g
  • olijfolie
    30 g
  • water
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 367 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...