Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 766 kJ / 182 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 806 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
5 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Tempé
48h
Avocadosap met dadels
5 Min
Spaanse brunch
1h 15min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45min
Vloeibare custard
Žádné hodnocení
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min