Zařízení & příslušenství
Kreplach
Příprava 30min.
Celkový 55min.
15 porties
Suroviny
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
806 mg
Protein
12 g
Kalorie
766 kJ /
182 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chanoeka
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Žádné hodnocení
Prime Board
Žádné hodnocení
De eerste hap: Vruchtenpuree
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min.
Pierogi met vlees
1hod.
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min.