Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nessuna valutazione
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Hollandaisesaus
15min
Peergelei
Nessuna valutazione
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Crème karamel (flan)
5h 30 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min