Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Hollandaisesaus
15 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.