Forel met hollandaisesaus

4.3 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 porties

Suroviny

  • water
    750 g
  • aardappelen in stukken (3-4 cm)
    350 g
  • zout
    1 ½ tl
  • groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
    350 g
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    ¼ tl
  • forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
    2
  • citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
    2
Hollandaisesaus
  • boter in stukken
    100 g
  • eierdooiers
    4
  • witte wijn
    50 g
  • citroensap vers geperst
    10 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    ¼ tl

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 44 g
Kalorie 3694 kJ / 882 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...