
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g aardappelen in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 882 kcal / 3694 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Halloween voeten gehaktbrood
1hod. 30min
Driegangen maaltijd voor twee
1hod. 15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Gevulde groenten
1hod. 20min
Mini panettone
Žádné hodnocení
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Krokante olijven
1hod. 30min