Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min