Zařízení & příslušenství
Forel met hollandaisesaus
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 porties
Suroviny
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
44 g
Kalorie
3694 kJ /
882 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Kabeljauw met citrusboter
50min.
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Lamslende met roze pepersaus
45min.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min.
Lentetaart met yoghurt
5hod. 15min.
Kip met rode paprika
1hod. 5min.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min.
Appelpunch
30min.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2hod.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min.