
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gelatineblaadjes (2 g per blaadje)
- 50 g water plus iets extra voor het weken
-
300
g gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)
nebo 300 g bevroren gemengde rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen) - 200 g suiker
-
250
g kwark
nebo 250 g ricotta - 250 g room, min. 30% vet gekoeld
- verse muntblaadjes voor garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 342 kcal / 1432 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drijvende eilandjes
40min
Chocoladecustard
1hod. 20min
Focaccia met uien
1hod. 30min
Bessenschuim
10min
Traditionele vruchtenjam
55min
Sinaasappel-currydressing
10min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min
Aardappel flatbread
12hod.
Krokante olijven
1hod. 30min
Lasagnerolletjes
1hod.
Granité van koffie
8hod. 10min