Zařízení & příslušenství
Bessenmousse
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 50min.
6 porties
Suroviny
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het basiskookboek
174 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Custard
15min.
Citroenijs
8hod. 30min.
Roomkaasspread met radijsjes
5min.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min.
Rabarber-munt cocktail
2hod.
Aardbeienpudding
2hod. 10min.
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Drijvende eilandjes
40min.
Traditionele vruchtenjam
55min.
Chocolademousse
3hod. 20min.
Chocolade Moelleux
15min.
Bessenschuim
10min.