Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gelatine blaadjes (2 g per blaadje)
- 50 g water, plus iets extra voor het weken
- 300 g gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)
- 200 g suiker
- 250 g kwark
- 250 g room, min. 30% vet, gekoeld
- verse muntblaadjes, voor garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bessenschuim
10min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Rode bietensalade
10min
Sinaasappel-currydressing
10min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Krokante olijven
1h 30min
Kaastaartijs
Žádné hodnocení
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Pruimentaart
1h 30min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Gezouten karameltaart
2h 40min