
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 152.1 kcal / 637.6 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep met room
35min
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Spaanse brunch
1hod. 15min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1hod. 15min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1hod. 15min
Cheesecake
1hod. 30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Steak Stroganoff
45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1hod. 5min