Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten, in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Familie kip galette
1h 55min
Gevulde vis
1h 50min
Spaanse risotto
40 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Tostadas met kip
40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min