Polenta de canjica branca

3.0 1 rating
Příprava 50min.
Celkový 1hod.
4 porções

Suroviny

  • queijo parmesão
    40 g
  • milho branco canjica
    200 g
  • dente de alho
    1
  • azeite de oliva
    20 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga sem sal
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porção

Sodík 738.4 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 833.5 kJ / 199.2 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 10.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...