Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)

Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)

4.4 249 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
    200 g
  • di pasta senza glutine (formato a piacere)
    320 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
    60 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
    100 g
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 437 kcal / 1828 kJ
Protein 13.9 g
Tuk 14.2 g
Sacharidy 67.5 g
Vláknina 3.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...