Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta senza glutine (formato a piacere)
- 200 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Fusilli e melanzane
25min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Penne risottate con verdure
35min
Penne melanzane e menta
50 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min