Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 1000 g di pollo a pezzi (cosce, ali, petto)
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Pollo speziato al limone
40 Min
Pollo al limone
50 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min