Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 1000 g di pollo a pezzi (cosce, ali, petto)
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Agnello al vino
40 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min