Fusilli risottati tonno e capperi
TM5 TM31 TM6

Fusilli risottati tonno e capperi

4.1 (238 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio senz'anima
  • 5 foglie di prezzemolo fresco, lavate
  • 180 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 80 g di pasta secca tipo fusilli
  • 55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1899 kJ / 454 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
58 g
Tuk
16 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty