Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 5 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 180 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 10 g di capperi sott'aceto
- 80 g di pasta secca tipo fusilli
- 55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta tonno e olive
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Casarecce risottate al limone
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min