Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Polpette al sugo
45 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min