
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 6 - 8 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 226 kcal / 945 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette al sugo
45min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pollo alla cacciatora
50min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Vitello alla pizzaiola
35min
Involtini di carne al Varoma
40min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min