Scaloppine alla pizzaiola

Scaloppine alla pizzaiola

4.2 331 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio senz'anima
  • 6 - 8 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (volitelně)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 cucchiaini di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 32 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...