
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
nebo 1000 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 484 kcal / 2025 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Riso, verze e luganega
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e provola
55min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Pizza di scarola
3hod. 30min