Bolo salgado de roquefort e pera

Bolo salgado de roquefort e pera

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
10 fatias

Suroviny

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • queijo Gruyère cortado em pedaços
    100 g
  • ovos
    3
  • óleo
    10 g
  • leite
    125 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    100 g
  • farinha integral
    100 g
  • fermento p/ bolos
    2 c. chá de
  • queijo Roquefort cortado em cubos
    100 g
  • pera cortada em cubos
    200 g
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta
    2 pitadas de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fatia

Protein 9.9 g
Kalorie 857.8 kJ / 205 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 19.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše