Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g fasoli jasiek, suchej
- 1920 g wody
- 150 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 200 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 160 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g mąki pszennej
- 20 g oliwy z oliwek
- 25 - 30 g koncentratu pomidorowego
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
- 30 liści mięty, świeżej, drobno pokrojonych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasz ziemniaczany
1 Std. 10 Min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 Min
Kartoflanka
55 Min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 Min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45 Min
Koshari (egipskie danie jednogarnkowe)
35 Min
Gulasz z soczewicą
2 Std. 50 Min
Toskańska zupa fasolowa
50 Min
Wodzionka
25 Min
Dal makhani
13h 20min
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8h 10min