
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagne
- 3 - 4 cucchiai di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 dose di pasta all'uovo come da ricetta del capitolo Basi
Preparazione
- 200 g di Emmental a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 677 kcal / 2832 kJ
- Protein
- 22.8 g
- Tuk
- 40.2 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni ripieni di riso
1hod. 30min
Peperoni ripieni di carne
1hod. 20min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1hod. 30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Lasagne ai funghi
2hod.
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Caponata alla catanese
1hod.
Composta di melanzane e peperoni
1hod. 45min
Melanzane alla siciliana
1hod. 15min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1hod. 45min
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1hod. 30min