Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagne
- 3 - 4 cucchiai di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 dose di pasta all'uovo, come da ricetta del capitolo Basi
Preparazione
- 200 g di Emmental a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 40.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Insalata di grano saraceno, carote e formaggio di capra (Bimby Friend)
50min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Lasagne ai funghi
2h
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min