Coniglio ai funghi

Coniglio ai funghi

4.5 46 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di coniglio in pezzi
  • 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 1 cucchiaino raso di timo secco
  • 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 90 g di vino bianco secco
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.8 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...