Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Pollo alla cacciatora
50min
Calamari in umido
55 min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Coniglio alla ligure
3h 20min