Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di pane raffermo a pezzi
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di carne trita mista
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi, puliti e a fette (vedere consigli)
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 300 g di funghi champignon freschi, puliti e a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1220 kJ / 443 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Risotto zucca e porcini
45 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 godz. 15 min
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min
Pollo con crema di verdure
50 min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 godz. 15 min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40min