Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di pane raffermo a pezzi
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di carne trita mista
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi, puliti e a fette (vedere consigli)
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 300 g di funghi champignon freschi, puliti e a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1220 kJ / 443 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo con crema di zucchine
40 λεπτ.
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Rollè di pollo e radicchio
45min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Polpette di agnello
55min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Polpette classiche
1h