Kompatibilní verze
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 700 g di foglie di spinaci freschi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Fonduta al Parmigiano
- 400 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 150 g di pancetta a cubetti
Terminare la preparazione
- gherigli di noci frantumati q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3905.1 kJ / 933.4 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Vermicelli aglio e olio
25 min.
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 Std.
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Bicchierini capresi
30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min.
Spaghetti all'amatriciana
35 Min