Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta a cubetti
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
1
mazzetto di finocchietto selvatico, lavato
nebo 1 cucchiaino colmo di semi di finocchio - 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di vino bianco secco
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 200 g di salsiccia cruda, spellata e a tocchetti (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 32.6 g
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Lumachine in rosso
1h 40 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Coniglio alla ligure
3h 20min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min