Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 1 carota, pelata e a pezzi (100 g circa)
- 1 gambo di sedano a pezzi (100 g circa)
-
150
g di pancetta di maiale disossata, senza cotenna e affumicata a dadini
nebo 150 g di pancetta affumicata pronta, a dadini - 150 g di porri a rondelle (0.5 cm)
- 300 g di piselli spezzati secchi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (circa 1-2 cm)
- 150 g di sedano rapa a pezzi (circa 1-2 cm)
-
1
salsiccia di maiale affumicata (tipo olandese)
nebo 4 wurstel grandi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414.8 kJ / 577.2 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 23.2 g
- Sodík
- 1642.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 Min