Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana, a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Carciofi ripieni
50min
Carciofi alla maremmana
40min
Fave in umido
1h
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di carciofi
35 Min
Insalata di carciofi e fagioli
1 godz. 5 min
Fave al guanciale
35 Min
Stoccafisso con i porri
50min
Zuppa di fave
50min