Stufato di piselli e carciofi

Stufato di piselli e carciofi

3.8 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla
  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
  • 450 g di piselli freschi
  • 4 foglie di lattuga romana a listarelle
  • 200 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.4 g
Kalorie 931 kJ / 222 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 14.2 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...