
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 222 kcal / 931 kJ
- Protein
- 12.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Vláknina
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di carciofi
35 min
Fave al guanciale
35 min
Fave in umido
1 godz.
Zuppa di patate e carciofi
1 godz.
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di fave
50 min
Zuppa di bietole
35 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Carciofi romani gratinati
45 min