Kompatibilní verze
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al Parmigiano Reggiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di latte intero
- 400 g di panna (30-40% di grassi)
Risotto agli aspargi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2786 kJ / 666 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 78 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10 min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto alle erbe aromatiche
35 Min