Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico

Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico

4.4 38 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 11hod.
4 porzioni

Suroviny

Gelato al Parmigiano Reggiano
  • 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte intero
  • 400 g di panna (30-40% di grassi)
Risotto agli aspargi
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
  • 60 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
Terminare la preparazione
  • glassa di aceto balsamico a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.2 g
Kalorie 2786 kJ / 666 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 78 g
Sacharidy 73.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...