Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di zucchero di canna integrale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 220 g di yogurt di soia
- 100 g di olio di semi di mais + q.b.
- 200 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2sa 40 dk
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Crema spalmabile alle nocciole (vegan)
20min
Torta della nonna (vegan)
4h
Besciamella (vegan)
15 Min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Pan di Spagna (vegan)
50min
Plumcake light al limone
55 Min
Pasta frolla al farro (vegan)
2sa 40 dk
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Crostata integrale alle fragole
1 Std. 5 Min