Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 Min
Ragnetti e serpentelli
1 Std. 40 Min
Gelato alla vaniglia
12 godz.
Cake Pops pasquali
2 Std.
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Éclair di primavera alla verbena
Žádné hodnocení
Pettirosso di Natale
10 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Babà napoletano
2h 45 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Lecca-lecca
40min
Baci di dama
1 Std. 30 Min