Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Zucchero a velo
5 min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Cioccolata calda
10 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Tortine sorpresa
12h
Cioccolata su stecco
2h 30 min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1h 10min
Cioccolatini alla nocciola
2h 20min