Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g natives Olivenöl
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (siehe Tipp)
- 400 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 300 g Thunfisch, frisch, gewürfelt (3 cm)
- 6 Stängel Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Fischcurry
45min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 Min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Curryhuhn mit Champignons
30min