Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g natives Olivenöl
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (siehe Tipp)
- 400 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 300 g Thunfisch, frisch, gewürfelt (3 cm)
- 6 Stängel Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Fischcurry
45 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Pilze mit Kichererbsen
9 Std.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min