Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 TL Senfkörner
-
20
g Erdnussöl
nebo 20 g Rapsöl - 200 g frische Pilze (z.B. Steinpilze, Kräuterseitlinge, Shiitakepilze), in Stücken
- 450 g Putenbrustfilet, ohne Haut
- 500 g Mangold
- 30 g Sojasauce, süß oder würzig
- 30 g Fischsauce
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe für 0,5 l Wasser - 150 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1h 25min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Mexikanischer Hühnertopf mit Maisrädern
1h 5min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min.
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h