![Cocido francés (Pot-au-feu) Cocido francés (Pot-au-feu)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9743325E-3B6A-4849-B474-2D02A9671B1F/Derivates/C7D3EEAF-0168-41C7-9EE6-225040FF1F9C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de nabo en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 1400 g de agua
- 1 trozo de cebolla (100 g aprox.)
- 2 clavos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 cucharadita de sal gorda (y un poco más para servir)
- 600 g de morcillo de ternera en trozos de aprox. 3 cm
- 400 g de puerros cortados en 4 longitudinalmente
- 400 g de patatas en trozos
- 4 cucharadas de mostaza de Dijon (volitelně)
- 4 - 8 pepinillos en vinagre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1353 kJ / 324 kcal
- Protein
- 36.23 g
- Sacharidy
- 30.04 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Lentejas con cerdo al garam masala
2 Std. 45 Min
Marmitako de caballa
50min
Caldereta manchega
1 godz.
Patatas meneás salmantinas
40 min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1 Std. 30 Min
Pote asturiano
26 Std. 30 Min
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Patatas guisadas con huevos
45 min