Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de nueces en mitades
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1200 g de caldo de ave
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 200 g de dados de beicon
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 60 g de tallos de apio en trozos
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 736.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Frittata Caprese
30 min
Arroz con atún
25 min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Pasta con guisantes y langostinos
40 min
Tortilla de arroz
40 min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20 min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45 min
Risotto con beicon y manzana
30 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Carbonara vegetariana
15 Min
Arroz estilo pizza
50 min