Zařízení & příslušenství
燉煮味噌牛肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
牛肋條 切塊(約3公分)350 克
-
水600 克
-
蒜頭10 克
-
薑10 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
蒟蒻 切塊(約3公分)100 克
-
糖30 克
-
清酒60 克
-
味醂45 克
-
醬油30 克
-
紅味噌25 克
-
鰹魚粉1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.8 g
Kalorie
1363 kJ /
325 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
19.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
稻村健司幸福日本料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan