燉煮味噌牛肉
TM5 TM6

燉煮味噌牛肉

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 牛肋條, 切塊(約3公分)
  • 600 克 水
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 薑
  • 100 克 紅蘿蔔, 切塊(約3公分)
  • 100 克 蒟蒻, 切塊(約3公分)
  • 30 克 糖
  • 60 克 清酒
  • 45 克 味醂
  • 30 克 醬油
  • 25 克 紅味噌
  • 1 茶匙 柴魚粉
  • 10 克 蔥, 切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1363 kJ / 325 kcal
Protein
17.8 g
Sacharidy
19.6 g
Tuk
17.6 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty