臘肉芥菜煲

臘肉芥菜煲

4.0 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 新鮮芥菜 取莖, 切塊狀
    250 克
  • 廣式臘腸 切丁
    100 克
  • 臘肉 切片
    150 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 40 克
  • 切片
    30 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.4 g
Kalorie 1113 kJ / 266 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...