Zařízení & příslušenství
臘肉芥菜煲
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮芥菜 取莖, 切塊狀250 克
-
廣式臘腸 切丁100 克
-
臘肉 切片150 克
-
蒜頭10 克
-
油40 克
-
薑 切片30 克
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.4 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan