臘肉芥菜煲
TM5 TM6

臘肉芥菜煲

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 芥菜, 取莖, 切塊狀
  • 100 克 廣東臘腸, 切丁
  • 150 克 臘肉, 切片
  • 10 克 蒜頭
  • 40 克 油
  • 30 克 薑, 切片
  • 1 大匙 米酒
  • ¼ 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1113 kJ / 266 kcal
Protein
9.4 g
Sacharidy
3 g
Tuk
24.5 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty