
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 200 克 去骨雞腿排 ,切塊(3公分)
- 500 克 豆漿 (無糖)
- 550 克 肉類高湯
- 200 克 大白菜 ,切塊(3公分)
- 100 克 新鮮綜合菇類
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)
- 70 克 貢丸 (香菇貢丸)
- 80 克 豆腐 (凍豆腐)
- 60 克 山茼蒿
- 1 ¼ 平茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 360.4 kcal / 1506.4 kJ
- Protein
- 22.8 g
- Tuk
- 19.4 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Vláknina
- 4.3 g