Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di sale grosso
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di colla di pesce, ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 500 g di latte intero fresco
- 100 g di zucchero
- 6 tuorli
- 150 g di caramello liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10h 20min
Gelato allo yogurt
10h 20min
Cioccolatini alla nocciola
2h 20 min
Gelato ai pinoli e caffè
8h 30 min
Budino di cocco
4h 15min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Gelato al cioccolato bianco
10h 20min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20min
Gelato cioccolato e menta
10h 25min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min