Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di sale grosso
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di colla di pesce, ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 500 g di latte intero fresco
- 100 g di zucchero
- 6 tuorli
- 150 g di caramello liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al cioccolato
12h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Yogurt al cocco con frutta secca
1h 10 min
Gelato al torrone
10h 20min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20min
Coppetta gelato al biscotto e miele
10h 20min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Gelato allo zabaione
10h 20min
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.