Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di latte
- 16 g di lievito di birra disidratato
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 200 g di zucchero + q.b.
- 4 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bomboloni al forno
3hod. 35min
Frittelle all’uvetta
30 min
Torta Donizetti
1u.
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Meringhe
2h
Torta di rose
2h
Sciroppo anice e liquirizia
20min
Cannoncini alla crema
3h
Baci di dama
1 godz. 30 min
Tiliccas sarde
2h 20min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Gnocco fritto modenese
35min