Zařízení & příslušenství
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1333.5 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Tuk
28.3 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Favourites
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mustard and dill vinaigrette
5 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min