
Zařízení & příslušenství
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Příprava 15min
Celkový 30min
2 portions
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
366.6 kcal /
1539.5 kJ
Protein
23.4 g
Tuk
28.3 g
Sacharidy
2.6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sodík
1333.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix Favourites
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland