Kompatibilní verze
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1333.5 mg
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20 Min
Sunday lamb roast
1h 55min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Avocado and goats cheese smash
5min
Chilli and garlic prawns
1h 10 min
Pink scramble
15 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29hod. 50min
Garlic prawns
25 min