Kompatibilní verze
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1333.5 mg
Alternativní recepty
Pilau rice using rice mode
40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Green egg whites and ham omelette
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Pea and mint soup
20min
Steamed fish with green mash
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Poached eggs with hollandaise
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min