Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

4.7 85 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
2 portions

Suroviny

Smoked salmon and avocado salsa
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1 tbsp
  • smoked salmon
    80 g
  • fresh baby spinach leaves (optional)
    10
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
    20 g
  • avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
    ½
Poached egg pots
  • water
    700 g
  • fresh baby spinach leaves stalks removed
    150 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    30 g
  • Parmesan cheese grated
    1 tbsp
  • eggs
    2

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 366.6 kcal / 1539.5 kJ
Protein 23.4 g
Tuk 28.3 g
Sacharidy 2.6 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sodík 1333.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...