
Kompatibilní verze
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese grated
- 2 eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 366.6 kcal / 1539.5 kJ
- Protein
- 23.4 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Sodík
- 1333.5 mg
Alternativní recepty
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Sous vide scrambled eggs
35min
Poached eggs with hollandaise
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min
Chicken Waldorf salad
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min