Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
TM6 TM5 TM31

Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

4.8 (82 hodnocení)

Suroviny

Smoked salmon and avocado salsa

  • 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
  • 80 g smoked salmon
  • 10 fresh baby spinach leaves (optional)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)

Poached egg pots

  • 700 g water
  • 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
  • ½ tsp sea salt
  • 30 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp Parmesan cheese, grated
  • 2 eggs

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1539.5 kJ / 366.6 kcal
Protein
23.4 g
Sacharidy
2.6 g
Tuk
28.3 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
1333.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty