Zařízení & příslušenství
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1333.5 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Tuk
28.3 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Favourites
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min.
Green egg whites and ham omelette
35min.
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min.
Cold cut pork sausage
1hod. 30min.
Chorizo and squid stew (TM6)
5hod. 30min.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Sicilian prawn salad
40min.
Tiraccino
1hod. 5min.
Duck and cherry salad
45min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min.
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45min.