Zařízení & příslušenství
沙茶羊肉拌炒飯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
米 洗淨、瀝乾150 克
-
沙茶醬3 ½ 大匙
-
火鍋羊肉片110 克
-
香油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
嫩薑5 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
蠔油1 大匙
-
空心菜 梗葉分開,切段130 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19 g
Kalorie
2460 kJ /
588 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
69 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan