Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 200 g di gherigli di noci
- 170 g di miele di acacia
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova, gli albumi e i tuorli separati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2200 kJ / 525 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 34.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ricotta
50 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Torta friabile ai frutti di bosco
2 Std. 55 Min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Crostata di mele
1h 5 min.
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min