Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (volitelně)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 20.9 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 Std. 20 Min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Tranche aux prunes
1h 30min
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50 Min
Steak tartare
30 Min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Vol-au-vent aux quenelles
30 Min
Arancinis
3 Std.
Bouchée à la reine
55 Min