Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (volitelně)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 20.9 g
Alternativní recepty
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40 min
Cannellonis
1 Std. 20 Min
Sauce napolitaine
1h
Biscuits d'amour aux fraises
1h 10min
Salade grecque avec poulet à la vapeur
1h 10min
Tarte à la roquette
Žádné hodnocení
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 min
Gratin de crevettes aux baies roses
30 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Bouchée à la reine
55min