Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (volitelně)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 20.9 g
Alternativní recepty
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Gemista (2 portions)
2 godz.
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30 min
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Fagotto napoletano
Žádné hodnocení
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 godz. 10 min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Cannellonis
1 Std. 20 Min
Bouchée à la reine
55min