Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori secchi
- 80 g di succo di melagrana o di prugne
- 15 g di aceto di vino rosso
-
1
cucchiaino raso di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne - 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie
- 60 g di acqua
- 600 g di carne di maiale (tipo lonza) a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 prugne secche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 godz. 30 min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Tacchino in agrodolce
1u. 10min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1u. 5min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1u. 10min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Stracotto di manzo ai carciofi
3 godz. 25 min
Pollo alla birra bruna
3h
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min