Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di melanzane
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale (volitelně)
- 2 pizzichi di pepe
- 4 filetti di acciuga sott'olio spezzettati
- 10 g di capperi sott'aceto, ben scolati
- 150 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Crema di funghi e noci
15 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1h 10min
Peperoni in agrodolce
30 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min