Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino
- 600 g di acqua
- 8 pomodori ciliegino, media grandezza
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 100 g di pasta, tipo ditalini
- 30 g di cipolla bianca a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di pancetta affumicata
-
150
g di carne trita di vitello
nebo 150 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 50 g di vino bianco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1303.3 kJ / 311.5 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1453.6 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1u. 10min
Zucchine ripiene
1u. 10min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 godz. 30 min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 phút
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1u. 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1u. 5min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1u. 10min
Arrosto di vitello arrotolato
2 godz.
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min