Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (metà manzo metà maiale)
- 50 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 60 g di spinaci freschi lessati, strizzati e tritati (peso da cotti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 menit
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Crostata alle mele
1j
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Sformato di pane saporito
1h 10 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 Min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1 Std. 40 Min
Praline cacao e liquore alle erbe
30 min