Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (metà manzo metà maiale)
- 50 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 60 g di spinaci freschi lessati, strizzati e tritati (peso da cotti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min
Tagliatelle di carote e zucchine
35min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Soufflé al formaggio
55min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Muffin salati
1 Std.
Galette des rois con codette rosa
Žádné hodnocení
Eggah con caponata
50min
Budino al cocco brasiliano
1 Std. 30 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min