
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato in 4 pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 35.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 22.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1hod.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1hod.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla livornese
35min