Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato, in 4 pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Carciofi alla romana
50 min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà gratinato
1h
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min