Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato, in 4 pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Spigole all'acqua pazza
30 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Carciofi alla romana
50min
Polpetti affogati
45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h