
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Erdäpfelstrudel und Hafercreme
- 640 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, mehlig geschält, geviertelt
- 110 g Margarine in Stücken
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 200 g Tofu, geräuchert in Würfeln (1 cm)
- 25 g frischer Schnittlauch (ein Bund), in Röllchen
- 60 g Haferflocken
- 60 g neutrales Öl (z. B. Rapsöl)
- 120 g gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal z. B. von "Tante Fanny"
Kräutermousseline
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 20 g Olivenöl
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 20 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 706 kcal / 2950 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1hod. 30min
Kartoffelstrudel
1hod. 30min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1hod. 20min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1hod. 40min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1hod. 30min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1hod.
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1hod. 15min
Vegane Käferbohnen-Burger
1hod. 45min
Gefüllte Germteigstangerl (vegan)
1hod. 40min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1hod. 10min