Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Erdäpfelstrudel und Hafercreme
- 640 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, mehlig, geschält, geviertelt
- 110 g Margarine, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 200 g Tofu, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 25 g frischer Schnittlauch (ein Bund), in Röllchen
- 60 g Haferflocken
- 60 g neutrales Öl (z. B. Rapsöl)
- 120 g gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal z. B. von "Tante Fanny"
Kräutermousseline
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Olivenöl
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 20 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2950 kJ / 706 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 Std. 20 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Kartoffelstrudel
1 godz. 30 min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 Std. 20 Min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 godz. 30 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1u.
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 godz. 30 min