Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkrautstrudel
1h 10min
Velouté von Topinambur
30 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min