Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Velouté von Topinambur
30min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Quinoa-Giersch-Gratin
1h
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min