Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- Rapsöl oder Kokosöl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 2 ½ TL Salz
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen der Finger
- 500 g Lauch, gewaschen
- 100 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 500 g Sauerrahm
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1949 kJ / 466 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Sauerkrautstrudel
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2h 30min
Gotl-Zopf
2h 15 min.
Schneller Apfelkuchen
1h 30min